Her finder du en oversigt over BLOG Bog & idé’s faste boganmeldere samt deres anmelderbaggrunde.

Læseklubben – De seks søstre

de_seks_soestre_bogogide_anmelder

Læseklubben: En bogklub der har eksisteret i 8 år, som mødes mindst hver anden måned og diskuterer en bog. Pigerne i klubben skiftes til at finde en bog, som alle skal læse til næste “møde”, hvor bogen bliver diskuteret, vendt og drejet og givet en anmeldelse i form af antal stjerner. Der er altså tale om en bogklub, som har læst et stort og bredt antal bøger, og som er vandt til at lave en anmeldelse af de bøger de læser.

Ynglings genre: Skønlitteratur

Morten

morten_bogogide_anmelder

Alder: 29
Job: Webudvikler, grafiker
Civil status: Gift
Børn: Ingen
Yndlings bog: Hobitten
Yndlingsforfatter: J. R. R. Tolkien
Yndlings genre: Fantasy
Hobby: Film, spil
Egen beskrivelse: Jeg læser normalt en lille håndfuld bøger om året. Når jeg falder over en interessant bog, læser jeg den som oftest hurtigt, da jeg har svært ved at ligge en god bog fra mig. Jeg læser som en hobby beskæftigelser, så det bliver til lidt læsning om aftenen, weekenden og selvfølgelig i ferier. Jeg holder mig ikke til en bestemt forfatter, men jeg holder mig inden for en bestemt genrer. Langt størstedelen af de bøger jeg læser, er fra fantasy genren.

Susanne

Fast boganmelder hos Bog & idé, Susanne KjærAlder: 27
Job: Studerende
Civilstatus: Kæreste med Casper
Børn: Frida på 4 år
Yndlingsbog: Land of the long white cloud af Sarah Lark
Yndlingsforfatter: Karen Blixen
Yndlings genre: Skønlitteratur
Hobby: Bøger!

Egen beskrivelse: Jeg læser rigtig meget, både når jeg er hjemme og når jeg er afsted. Ofte læser jeg en bog over et par dage, så holder jeg lige en uges pause inden jeg starter på en ny. Jeg elsker at forsvinde ind i en verden der ikke er min egen, lade mig rive med og måske finde nye måder at anskue livet på. Jeg er rigtig glad for romantiske og historiske bøger, og hvis en bog kan få mig til både at grine og græde, så ved jeg at den har været rigtig god.