Vi nærmer os vinterferien… og Valentinsdag. Derfor skal du ikke snydes for et lille indlæg med inspiration til den romantiske, søde eller sjove gave til din bedre halvdel. Læs med og find gaveideer.

Jeg har valgt at dele det lidt op i kategorier, så det er nemt for dig at finde den rette gave. Til den eventyrlystne er det jo perfekt at give en oplevelse i gave – det bliver enhver glad for! Den er henvendt til både manden og kvinden, hvorimod “den sukkesøde” liste er delt op. Til den læseglade er der lidt af hvert, der er både nye og klassikere på listen. Til kvinderne vil du finde bøger i erotik og kærlighedsgenren. Til manden er der både krimi, fantasy samt lidt fagbøger. Husk, at du kan læse mere ved at klikke på produkterne.

Den eventyrlystne

Den sukkersøde

Til kvinden:

Til manden:

 

Den læseglade:

Til kvinden:

Tip! Kombinér en af bøgerne med en oplevelsesgave. Det kunne fx. være Fifty Shades of Grey Darker sammen med Good Times Biograftur. Så kunne man jo samtidig tage ind og se den nye Fifty Shades film, som er aktuel i biograferne lige nu.

Til manden:

 

Du finder selvfølgelig også udvalget i vores butikker, hvor vores medarbejdere vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde det rette produkt, samt pakke gave flot ind. Ses vi? 🙂

Glædelig Valentinsdag!

/ Ellen