Få inspiration til fest – find nye og anderledes ideer til brug af satinbånd, papkrus og gaveæsker – lige nu kan du pynte op til fest super billigt hos Bog & idé – du finder alle disse produkter i din lokale butik.

I dagens indlæg kan du se, hvordan vi vil dække op med de fine produkter på hver vores måde.

Nederst i indlægget kan du læse mere om de produkter vi har brugt, og se priser som er maks 20 kr. – wow, det er jo super billigt!

Ellen inviterer til romantisk teselskab:

Jeg er helt vildt med det romantiske og hyggelige look, derfor har jeg valgt rosa og guld farver til at pynte op til teselskab! Her har jeg pyntet op med blomsterdekoration, “snack-krus” samt en lampe lavet af satinbånd. Jeg har brugt følgende ting:

 • Pindemadspinde
 • Papkrus
 • Gaveæsker
 • Papirssugerør
 • Pom pom
 • Satinbånd

DIY bordpynt m. gaveæske

En håndfuld friske blomster, en gaveæske, pom pom og et par sugerør kan gøre underværker. Pakken med Pom pom indeholder silkepapir til 2 stk. pom poms. I stedet for at folde dem, så har jeg valgt at bruge papiret til blomsterdekorationen. Jeg har placeret et stykke ark i låget, og derefter placeret æsken ovenpå. Læg et stykke fra en plastikpose i æsken i passende størrelse, og læg noget fugtigt vat eller oasis i, for at blomster kan holde sig dagen / festen igennem. Så gælder det ellers om at finde ens kreative side frem og skære blomsterne i passende størrelser og placere dem i gaveæsken. Læg til sidst et bloklys i midten og pynt med sugerør – så har du det fineste bordpynt! Pyntet kan bruges til både bridal shower, barddåb, fødselsdag, konfirmation mm.

IMG_8800

gaveaesker_pompom_bogogide_festtema_collage_1

DIY lampe med satinbånd

En smuk lampe af satinbånd er både nemt og hurtig lavet. Jeg har brugt farverne: 2 lyserøde, 1 hvid, 1 råhvid, 2 guldfarvet. Man kan bruge en hvilken som helst ring til at lave lampen på – jeg har valgt at bruge en gennemsigtigt ring. Man klipper det ønskede længde satinbånd og samler dem som vist på billedet. Det gør ikke noget at båndene ikke er lige lange og man kan altid tilpasse dem efterfølgende. Som et ekstra pift til lampen, kan du kombinere det med en gennemsigtig lyskæde. Hæng lampen op med en fisketråd.

IMG_8775

satinbaand_lampe_bogogide_collage_3

Tip: Brug papkrus til snacks – det pynter og er super nemt. Pindemadspindene kan du bruge på kager – det ser så festligt ud! Du kan også bruge silkepapiret fra pom pom til pynt i krus, som vist på billederne.

 

IMG_8770

 

Christina inviterer til baby shower:

Det er blevet meget populært at holde baby shower for kommende mødre – jeg ved det er nemt at inviterer via Facebook, men hvorfor ikke lave det mere personligt? Med de fine invitationspakker, som både indeholder poser, kort og stickers, kan man nemt og hurtigt lave en mere personlig indbydelse – og så er det nemt og hurtigt for dem der står for det. Pakkerne fås både i “pige- og drengefarve”.

Babyshower indeholder også gaver til den kommende mor. Gaveæskerne er så fine med bånd på og der er jo utallige måder at “pakke” dem ind på – her ser du et udpluk. Igen har jeg brugt en “halv pom pom” – det giver pakken et mere eksklusivt look. Brug også manillamærker til at pynte æskerne med.

Gaver_invitation_samlet-billede_3_endelig

Bordet er også pyntet op til baby shower. Jeg har brugt satinbånd til at påmonterer navneskiltene til brug som bordkort. Du finder disse og mange andre finde manillamærker i din lokale Bog & idé butik (se evt. et udpluk her). I stedet for altid at hænge pom pommerne op i loftet eller vinduet, har jeg her valgt at bruge det som bordpynt – det giver en rigtig god effekt og så ser det bare super godt ud, sammen med blomster, lys osv. Så i stedet for at lave pom pommen helt rund, har jeg kun foldet den halvt ud. Gaveæskerne kan også bruges til at servere snacks i – her er den brugt til lækre kager.

Bord_m_hånd_endelig

Papkrus og gaveæsker kan bruges til meget mere end man lige tror

Papkrus kan bruges til andet end at drikke af 🙂 Så karse i dem, og du har et super dekorativt element evt. i stedet for en blomst på frokostbordet. Krusene tåler sagtens den lille mængde vand karsen skal have løbende.

Krus_m_karsoghånd_2_endelig

Det er også kun fantasien der sætter grænser for, hvad gaveæskerne kan bruges til – her er ses i de i brug på mit badeværelse. Synes de giver et frisk pust og, så er de super at opbevarer f.eks. make-up i.

Æsker-på-badeværelse

Inspiration til fest – Produktinfo:

Alle produkter og flere til i samme prisleje finder du i din lokale Bog & idé butik.

 • Gaveæsker med låg (fås i sort, guld, lysblå og lysrød – vælg mellem 3 størrelser) – 3 stk. 20 kr.
 • Pom poms i silkepapir (fås i hvid, pudder og elfenben – vælg mellem 2 størrelser) 3 stk. 20 kr.
 • Papirssugerør 10 stk. (fås i mange farver) 3 pakker 10 kr.
 • Papkrus 6 stk. (fås i sort, guld, lysblå og lysrød) 3 pakker 10 kr.
 • Pindemadspinde med flag 10 stk. (fås i guld og cream) 3 pakker 10 kr.
 • Invitationspakke m. poser, kort og stickers (fås i rosa og petrol) 3 pakker 10 kr.
 • Satinbånd 10 m. (fås i mange farver) 3 stk. 10 kr.

 

/ Ellen & Christina