Så er det blevet tid til månedens gratis print-selv plakat! Denne gang er det en sød plakat til mors dag. Plakaten kan bruges som den er eller den kan farvelægges.

Sådan gør du:

Plakaten kan printes på helt almindeligt printerpapir – jeg vil dog anbefale glossy printerpapir, hvis du har noget liggende. Rammen til billedet kan købes i vores butikker eller her. Rammerne kan fås i både sort og sølv og i forskellige størrelser. Du vil også kunne finde forskelligt printerpapir i butikkerne.

Mors Dag

Gratis print-selv plakat til Mors Dag fra Bog & idé

Du kan enten give plakaten som den er, eller du kan farvelægge den først, inden du forærer den til din mor. Husk, at lægge den i en ramme først! 😀 Jeg vil anbefale at man bruger fineliners til at farvelægge, da de har en tynd spids, der passer til plakaten. Skal det være simpelt, så brug 2-3 farver i stedet for en masse. Farvelæg det hele eller noget af den – det er helt op til dig! Kreativiteten har ingen grænser 🙂

Månedens gratis print-selv plakat: Mors dag

Download plakat i 21 x 21,7 cm (A4 format)

 

Vil du også se forrige måneders plakater, så kan de downloades her:

 

Mors Dag

Gratis print-selv plakat til Mors Dag fra Bog & idé

 

boi_print-selv_plakat_mors_dag

 

 

Husk, at du er altid velkommen til at skrive forslag til, hvad DU kunne tænke dig at se til månedens gratis print-selv plakat! 🙂 Skriv dine forslag i kommentarfeltet.

 

Glædelig mors dag!

/Ellen