Fordyb dig i din helt egen verden og find ro i den travle hverdag med Staedtlers tusser og Johanna Basfords malebøger for voksne. Find inspiration til dit næste malebogsprojekt eller den perfekte mors dags gave her.

Johanna Basfords unikke univers

Malebøger til voksne er ikke noget nyt, men det har aldrig været så populært, som det er blevet nu. Dog er stilen meget anderledes med nuværende voksen malebøger kontra tidligere malebøger. De bliver brugt på en helt anden måde, og nu er der fokus på de små detaljer, terapi og afslapning, mens man farvelægger.

Johanna Basford har lanceret flere malebøger, som alle sammen er helt unikke med sine små detaljer. Find malebøgerne her!

 

Farvelæg med Staedtler

For at få den bedste oplevelse med malebøgerne, er det vigtigt, at man har de rigtige tusser. Staedtlers finelinere er moderne og i høj kvalitet. Det trekantede greb giver stor komfort, og de er rare at male med i lang tid af gangen. Den smalle spids giver god præcision, så man kan male alle de små detaljer i malebøgerne.

Tusserne fås i et hav af forskellige pakker med alle regnbuens farver. Køb pakken med 20 tusser, 32 tusser eller 36 tusser.

 

 

 

 

 

Et tip til farvelægningen

Når man sætter sig ned for at male, så skal man huske at give sig tid til at nyde det. Det nytter ikke noget at farve fx. alle blade igennem med det samme og i samme nuance. Husk at give dig tid til at farve hver enkelt del af et motiv. Start med at lave en streg rundt om et motiv og farvelæg det i samme retning hele tiden. Det skaber balance, giver ro og farvelægningen bliver ens. Man skal også huske på, at det er ikke en “sur pligt” og blot vil have farvelægningen overstået hurtigt. Man skal tage det stille og roligt. Det er også vigtigt at påpege, at der er ingen “forkerte” farver til et motiv. Tusserne fra Staedtler fås i et utal af farver, og kun fantasien sætter grænser.

 

Mors dags gaven til den kreative

Sættene med tusser er også ideelle til mors dags gaven. Forkæl din mor med tusserne fra Staedtler og malebøgerne fra Johanna Basford og giv hende ro og mindfulness i hverdagen.

 

God fornøjelse! 🙂