I de kommende uger har vi fokus på spil. Vi har samlet et af de populæreste spil i forskellige kategorier, som du kan se i vores nye spilkatalog. Her i indlægget kan du læse om nogle af de populæreste spil og finde din favorit til alle anledninger og aldre!

Det er mega hyggeligt, når man samles med familien eller vennerne for at spille en omgang spil. Man lærer noget nyt, får lidt hjernegymnastik og er samtidig social. Ferier er oplagte til familiehygge med spil, da man har god tid til hinanden. Spil giver samvær, når man sætter sig ned sammen og bruger tid på at hygge, uden at tv’et er tændt, man er optaget med mobilen mm. Spil er også en god måde at samle folk, hvor man kan lære nye sider af hinanden eller lære hinanden at kende, hvis man næsten lige har mødtes til fx. en fest. Spil er generelt et godt “redskab” til at samle hinanden til sjov, hygge og et godt grin. Derfor anbefaler vi også spil til hygge i weekenderne og ferien.

Her kan du set et udvalg af de populæreste spil, delt op i kategorier, som kan gøre det nemt for dig at finde ud af, hvilke spil DU er til. Klik på spillene for at læse mere om dem. Du kan også finde inspiration i vores nyeste spilkatalog.

 

Til dig der elsker quiz og fest spil (voksne)

Til dig der er strategisk

Til hele familien

Til børnene

Tip! Husk, at du kan altid spørge vores flinke medarbejdere i vores butikker til hjælp med at finde det helt rigtige spil for dig! Se ovenstående spilkatalog lige her.

Vind sjove spilpakker!

Deltag i vores store spilkonkurrencen ved at klikke her.

Mine egne favoritter

Da jeg er den strategiske spiller, så er mine favorit spil Setteles of Catan, Stratego og Ticket to Ride. Jeg kan faktisk også lide Risk, så det er faktisk alle 4 spil foroven 🙂

Hvilke spil er din favorit og hvilke skal du prøve af? Del gerne med os ved at lægge en kommentar!

/Ellen