Giv en hvid væg mere pang og personlighed med wall-stickers. Udstands cirkler og sæt klistermærker direkte på væggen. Det er både nemt og hurtigt, og giver et friskt og moderne pust i hjemmet. Rigtig god fornøjelse fra Idemageren

IMG_7907IMG_1631cutout
IMG_1614
En roman om adelskvinden Celestine, der bliver muret inde i middelalderen, og om den unge kvinde, der forsøger at forstå sin egen historie såvel som Celestines skæbne. En roman om længslen efter fællesskab i en verden, hvor mennesker går igennem hinandens liv som spøgelser igennem vægge. Klik “her” om læs forlagsbeskrivelsen på vores hjemmeside.
IMG_1622
IMG_7887
blad
IMG_1508I Holly Beckers første bog, Alt om indretning, gav en række af verdens førende stylister og indretningsarkitekter gode råd og inspiration til boligindretningen. I Alt om indretning – Workshopgør Holly de gode råd konkrete og guider dig igennem en inspirerende 8-trins-workshop, der gør det nemt at overskue hele indretningsprojektet fra A-Z. Du kan lade dig inspirere af ekspertens råd eller definere din egen stil. Læs mere om bogen ved at klikke “her“. 
IMG_1510