Bog & idéBøgerKrimi og spændingHyggekrimi

Hyggekrimi

Hyggekrimi
Krimi

Hyggekrimi

Er du på udkig efter en god hyggekrimi, men er gået kold i, hvilke serier der er værd at læse? Fortvivl ikke. Vi har samlet nogle gode bud på hyggelige krimier, der vil få dig til at sidde klistret til bogen. Hygge krimier er spændende, men mordene bliver ikke beskrevet så detaljeret, hvilket gør dem perfekte til at hygge sig med. Gå på opdagelse blandt de mest populære hyggekrimier her på siden.

Begavet, let læst og underholdende krimi

79,95 DKK

En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på.

Find bogen her
#2

Charmerende hyggekrimi

99,95 DKK

Anne-Maj Mortensen er på luksus kurbad efter en knæoperation, da en kvinde findes myrdet. Hun indleder efterforskningen på krykker, men er det klogt at lægge sig ud med en morder, når man knap kan gå?

Find bogen her
#3

Velkomponeret hverdagskrimi

Anne-Maj Mortensen finder sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed ved Nykøbing Sjællands Lystbådehavn. Den ældre herre har tilsyneladende begået selvmord, og ingen forstår hvorfor. Til hendes store irritation må hun påtage sig at få solgt boligen, og det bliver en kamp med en lige lovlig smart ejendomsmægler - og alt for mange flyttekasser.

Find bogen her
#4

Velskrevet hyggekrimi

269,95 DKK

En ung mand myrdes og Anne-Maj Mortensen trækkes ind i sagen, der kompliceres da flere unge mister livet. Undervejs får hun bistand af sit computer-kyndige barnebarn Didi og sin højgravide datter Iben.

Find bogen her

#2

Til dem, der elsker mordgåder med humor og kant

299,95 DKK

Richard Osman er tilbage med endnu en mordgåde om vores rævesnu yndlingskvartet, og andet bind i serien om "Torsdagsmordklubben" er lige så herligt og vittigt som det første.

Find bogen her
#3

Fire rævesnu venner. Endnu en hyggelig mordgåde.

299,95 DKK

Det er en almindelig torsdag, hvis der altså findes almindelige dage for de fire pensionister, der igen mødes i Torsdagsmordklubben for at dyrke deres passion: uopklarede mordsager.

Find bogen her

#1

Mysterium med madglæde og mordgåder

249,95 DKK

Mord på menuen er et muntert og begavet mysterium, der med garanti vil stille appetitten hos læsere med hang til hyggekrimier, britiske mordgåder og – ikke mindst – bordets mange glæder.

Find bogen her

Hyggekrimi

Er du på udkig efter en god hyggekrimi, men er gået kold i, hvilke serier der er værd at læse? Fortvivl ikke. Vi har samlet nogle gode bud på hyggelige krimier, der vil få dig til at sidde klistret til bogen. Hygge krimier er spændende, men mordene bliver ikke beskrevet så detaljeret, hvilket gør dem perfekte til at hygge sig med.

Find slumretæppet frem, bryg en kop varm kakao og dyk ned i en verden af mysterier og spænding. Lad os tage dig med på en rejse gennem hyggekrimiens fortryllende univers.

Hvad kendetegner en hyggekrimi?

Ordet hyggekrimi er direkte oversat fra ”cosy crime” eller ”cosy mystery” og forbindes med (u)hyggelige fortællinger med en humoristisk undertone. Hyggekrimien er en undergenre til krimien, og disse fortællinger fokuserer i højere grad på relationer, samfund og gåder end på at skræmme livet af dig,

En hyggekrimi er kendetegnet ved at være spændende og underholdende, men samtidig også behagelig og hyggelig at læse. Mordene i en hyggekrimi er ikke så voldsomt beskrevet som i andre krimier, og fokus ligger i stedet på mysteriet og opklaringsarbejdet. Ofte foregår hygge krimier i små idylliske samfund, hvor hovedpersonen er en charmerende og lidt excentrisk detektiv eller amatør-opdager. Læseren får mulighed for at løse gåderne sammen med hovedpersonen og følge med i hans eller hendes personlige udvikling.

Hyggekrimier er desuden kendetegnet ved deres fokus på miljøbeskrivelser, atmosfære og karakterudvikling, og de egner sig godt som en hyggelig og afslappende læseoplevelse.

Stort udvalg af hyggekrimier (cosy crime)

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af hyggekrimier, også kendt som cosy mystery-genren. En hyggekrimi er det perfekte valg til dig, der leder efter en god bog til at slappe af og koble af med. de gver dig mulighed for at fordybe dig i et mysterium uden at blive overvældet af vold og blodige detaljer. Med deres charmerende detektiver, idylliske omgivelser og spændende gåder vil hyggekrimierne tage dig med på en underholdende og hyggelig rejse. Så find din favorit-hyggekrimi og lad dig forsvinde ind i en verden af spænding og hygge.