Bog & idéSpil QuizspilQuizzone

Quizzone

Fra 15 år
Fra 3 spillere

Quizzone Timeout

Udfordrende, medrivende og enkelt. Et anmelderrost og prisbelønnet quizspil, der adskiller sig ved at være ultraintenst og dynamisk.

Find det her

Quizzone spil

Elsker du at quizze? Så er Quizzone spillene helt sikkert noget for dig.
Quizzone Timeout - Blue edition
Quizzone Timeout - Blue editionBrætspil
499,95 DKK
(6)
Quizzone Timeout - Blue edition
Frække Tankestreger
Frække TankestregerBrætspil
249,95 DKK
(0)
Frække Tankestreger
QUIZZONE STORIES 2
Quizzone stories 2Brætspil
149,95 DKK
(0)
Quizzone stories 2
Tankestreger
TankestregerBrætspil
299,95 DKK
(6)
Tankestreger
QUIZZONE STORIES
Quizzone storiesBrætspil
149,95 DKK
(2)
Quizzone stories
QUIZZONE STORIES 3
Quizzone stories 3Brætspil
149,95 DKK
(0)
Quizzone stories 3
QUIZZONE STORIES 4
Quizzone stories 4Brætspil
149,95 DKK
(0)
Quizzone stories 4
Quizzone HVEM VED?
Quizzone HVEM VED?Brætspil
299,95 DKK
(0)
Quizzone HVEM VED?

Timeout

TIMEOUT er et intenst quizspil, hvor tiden er en afgørende faktor. Før spillets start tildeles spillerne et antal minutter hver på spillets elektroniske tidtager, og nu skal tænkes hurtigt, for det gælder om at holde på tiden, som tæller ned for hvert spørgsmål. Jo hurtigere der svares, jo mindre tid mister man. Kender man ikke svaret, taber man automatisk 20 sekunder, og ens modspillere kan tjene ekstra tid ved at svare rigtigt på ens spørgsmål, da svarmuligheden går videre til næste spiller.

 

Quizzone spil til farten

Små spil med stor underholdningsværdi.
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - fun factsBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - fun facts
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - rejsefeberBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - rejsefeber
QUIZZONE QUICKIE
KUN KLIK & HENT
Quizzone quickie - det er fortidBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - det er fortid
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - sagde de virkelig det?Brætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - sagde de virkelig det?
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - ørehængereBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - ørehængere

Tankestreger

Er du til sjove tegninger og fart over feltet? Tankestreger er et medrivende tegnespil, hvor alle spillere er med hele tiden - enten som tegner eller gætter. Tegneren har 30 sekunder til at lede gætteren på sporet af det rigtige ord, før turen går videre til de næste tegnere, som efter tur får 30 sekunder til at forsøge sig med det samme ord. Der er point på højkant, og jo hurtigere ordet gættes, jo flere felter må spillerne flytte på pladen. Resultatet er et sjovt, afvekslende og underholdende spil for både børn og voksne.

Hvem ved?

Quizzone HVEM VED? er en dyst på paratviden og på, hvor godt spillerne kender hinanden. Her er alle spillere involveret i hvert eneste spørgsmål. I hver runde skal én spiller besvare fire spørgsmål i fire specifikke kategorier, mens de andre spillere skal gætte på, om svareren kender de rigtige svar eller ej. Det skaber et sjovt og underholdende spil for alle, hvor det er muligt at vinde blot ved at være den, der kender sine modspilleres stærke og svage sider bedst.

Små quizzone spil til farten

 Spil for alle spilleglade quizentusiaster
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - rigeligt smørBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - rigeligt smør
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - det skal fejres!Brætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - det skal fejres!
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - sportsfanBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - sportsfan
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - flere fun factsBrætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - flere fun facts
QUIZZONE QUICKIE
Quizzone quickie - godt gået!Brætspil
59,95 DKK
(1)
Quizzone quickie - godt gået!
QUIZZONE SKILLS
Quizzone skillsBrætspil
249,95 DKK
(1)
Quizzone skills

fraekke tankestreger

Frække tankestreger

Et helt og aldeles upassende tegnespil for voksne. Her skal der nemlig tegnes og gættes pinlige, grove og tabubelagte ord og begreber.

Find det her
tankestreger

Tankestreger

"Tankestreger" er et medrivende tegnespil, hvor alle er med hele tiden. Spillet er tænkt til familier med større børn, til unge og til voksne, der synes, at det er sjovt at tegne og gætte. For 3-8 spillere fra 8 år.

Find det her
hvem ved

Quizzone HVEM VED?

En dyst på paratviden og på, hvor godt spillerne kender hinanden. For 2-8 spillere fra 15 år.

Find det her

Quizzone spil

Elsker du at quizze? Så er Quizzone spillene helt sikkert noget for dig. Alle spil er udviklet med hjertet og fokuserer på den gode spiloplevelse, nærværet og på det sociale frirum, som et brætspil skaber.

Quizzone er det ultimative spil for alle spilleglade quizentusiaster, der er på udkig efter en ny hjerneudfordring og masser af sjov. Uanset om du er en ægte quiz-nørd eller bare elsker at teste dine evner og viden, så er Quizzone spillene for dig. Med en bred vifte af spørgsmål og udfordringer, der dækker forskellige emner og sværhedsgrader, er der altid noget nyt at lære og opdage. Grib chancen for at blive den mest vidende i vennekredsen eller familien og få samtidig styrket din hjerne og paratviden.

Få fingrene i dit Quizzone spil allerede i dag og lad underholdningen begynde.

Læs mere om de sjove Quizzone spil

Quizzone er en stor familie af quiz- og selskabsspil, udviklet og produceret af Sky High Games. Brandet blev grundlagt af Anders Poulsen i 2016 ud fra et passioneret ønske om at skabe danske spil af høj kvalitet og med stor underholdningsværdi. Brandet tæller 20 forskellige spiltitler, hvoraf flere har vundet priser. Spillene spænder fra klassiske quizspil, hvor der dystes på paratviden, over utraditionelle quizspil, der kræver andre færdigheder, til tegnespil. Herunder kan du læse om spillene fra Quizzone:

TIMEOUT

– udfordrende, medrivende og enkelt.

TIMEOUT er et anmelderrost og prisbelønnet quizspil, der adskiller sig ved at være ultraintenst og dynamisk. Her er både jeres paratviden om alt mellem himmel og jord og tiden en afgørende faktor. Spillet indeholder 2.800 spørgsmål fordelt på otte kategorier, og alle spillere får fra starten et antal minutter på den elektroniske tidtager. For hvert spørgsmål tæller sekunderne ned, og nu gælder det om at holde nerverne i ro, svare hurtigt og være den, der sidst løber tør for tid. Kender en spiller ikke svaret på sit spørgsmål, får de andre chancen for at svare og tjene ekstra tid, og alle er derfor hele tiden med i spillet.

TIMEOUT kan spilles af 3-8 spillere fra 15 år.

Spillet blev kåret til Årets Voksenspil 2022 hos Bog & Idé og nomineret til Årets Voksenspil 2022 af Legebranchen.

HVEM VED?

– hvor godt kender du dine medspilleres viden?

HVEM VED? er et anderledes quizspil, som er for alle, uanset om man er stærk i almen viden eller ej. Her er fornemmelsen af, hvad ens medspillere ved, nemlig mindst lige så vigtig som ens egen paratviden. HVEM VED? indeholder 1600 spørgsmål fordelt på 800 specifikke kategorier, og alle spillere er involveret i hver eneste runde – enten som den, der skal besvare fire spørgsmål i fire kategorier, eller ved at gætte på, om svareren kan svare rigtigt. HVEM VED? er sjovt og underholdende for alle, for det er faktisk muligt at vinde spillet blot ved at være den, der kender sine modspilleres stærke og svage sider bedst.

HVEM VED? kan spilles af 2-8 spillere fra 15 år.

Spillet blev kåret til Årets Voksenspil 2023 af Legebranchen og nomineret til Årets selskabsspil 2023 af Guldbrikken.

SKILLS

– hvem har de bedste færdigheder under tidspres?

SKILLS er et helt anderledes quizspil, hvor I konkurrerer mindre på paratviden og i højere grad på færdigheder (skills). Her skal alle deltagerne besvare de samme spørgsmål i kategorier som ord, regnestykker, bogstaver, logik og sange, så alle er med hele tiden. Fælles for spørgsmålene er, at spillerne skal igennem en kortere eller længere tankeproces for at finde det rigtige svar. At der kun er 30 sekunder til hvert spørgsmål, giver stor intensitet og spænding og gør dysten stærkt underholdende. Der er fart over feltet, når spillet går i gang!

SKILLS kan spilles af 2-8 spillere fra 15 år (de skrappeste 13- og 14-årige kan også være med).

Spillet blev nomineret til Årets Voksenspil 2020 af Legebranchen.

TANKESTREGER

– et tempofyldt tegnespil, hvor alle er med hele tiden.

I TANKESTREGER skal alle hele tiden være klar til at tegne et ord eller gætte det, der bliver tegnet. Spillerne skiftes til at være gætter, og hvis tegningen ikke gættes inden for 30 sekunder, må de næste spillere efter tur tegne videre på det samme ord. Det giver et afvekslende og underholdende spil uden kedelig ventetid. Foruden tre primære ordkategorier indeholder spillet en lettere kategori, der kan tages i brug, hvis man spiller med børn ned til 8 år, og en ekstra svær kategori til dem, der er supertegnere og -gættere.

TANKESTREGER kan spilles af 3-8 spillere fra 8 år.

Spillet blev kåret til Årets Voksenspil 2022 af Legebranchen.

STORIES

– det perfekte hyggespil, der overrasker og giver smil på læben.

STORIES er en serie af kompakte og underholdende quizspil, fyldt med flotte billeder og 600 spændende, finurlige og uventede spørgsmål i hvert spil. Alle kort starter med et billede og et tilhørende spørgsmål, hvis svar fører til næste spørgsmål, sådan at alle spørgsmålene kædes sammen på sjove og uforudsete måder. Takket være deres størrelse og enkle setup (spillene indeholder hverken bræt eller brikker), er STORIES nemme at tage med på tur og perfekt til jer, der hellere vil sidde i sofaen med et glas rødvin end samles om spisebordet for at quizze. De fire spil i serien kan spilles helt uafhængigt af hinanden.

STORIES kan spilles af 2-8 spillere fra 15 år.

QUICKIE

– små spil med stor underholdningsværdi.

QUICKIE er en serie af 10 små, hurtige quizspil, som er nemme at tage med på farten eller bruge, når der skal spilles om, hvem der tager opvasken. Spillene indeholder 60 kort med spørgsmål i hver sin sjove, spændende eller skæve kategori, og hvert spørgsmål følges op af bonusinformation, der udstyrer jer med en masse unyttig, sjov og overraskende viden.

QUICKIE kan spilles af 2 eller flere spillere fra 15 år.

FRÆKKE TANKESTREGER

– et helt og aldeles upassende tegnespil for voksne.

FRÆKKE TANKESTREGER er spillet, du (måske) ikke skal spille med din mors gamle tante Oda. Her skal der nemlig tegnes og gættes pinlige, grove og tabubelagte ord og begreber. Mange er under bæltestedet, mens andre blot er sjove og skøre, så her er garanti for akavede øjeblikke, høje grin og røde kinder. Alle er med hele tiden – enten som tegner eller gætter – og jo hurtigere ordene gættes, jo flere felter må spillerne flytte på pladen. Det gør FRÆKKE TANKESTREGER til et supermedrivende og megasjovt tegnespil, der f.eks. er perfekt som opvarmning til festen eller en god bytur.

FRÆKKE TANKESTREGER kan spilles af 3-8 spillere fra 18 år.